Καλώς ήλθατε στον Ξενώνα Κυψέλη

Ο ΧΩΡΟΣ ΠΡΩΙΝΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

Αμέσως με την είσοδό σας, συναντάτε την αίθουσα πρωινού και χαλάρωσης. Εδώ κάθε πρωί μπορείτε να ξεκινήσετε την μέρα σας, απολαμβάνοντας τον καφέ σας και δοκιμάζοντας το Ηπειρώτικο πρωινό μας. Πίτες, ζυμωτό ψωμί, αυγά, γλυκά ταψιού, σπιτικές μαρμελάδες, χυμοί όλα φτιαγμένα με μεράκι και ψημένα με την Τζουμερκιώτικη ζεστασιά.

Στην βιβλιοθήκη μας, καταπληκτικές συλλογές βιβλίων, από το Μουείο Μπενάκη. Ιστορικές αναδρομές, φωτογραφικά κολάζ, Τζουμερκιώτικη παράδοση, Ηπειρώτικη κουλτούρα είναι όλα εδώ …για εσάς.

Και όλα αυτά συντροφιά με το τζάκι, με τη θέα που μαγνητίζει από τα έλατα μέχρι τον αμβρακικό και το Ιόνιο.

tzoumerka-xenonaskypseli-nature

Κάθε ώρα της ημέρας και κάθε στιγμή σας αξίζει να την απολαύσετε. Για αυτό είμαστε εκεί, κοντά σας. Βρείτε χάρτες, δοκιμάστε Τζουμερκιώτικο τσίπουρο (χωρίς γλυκάνισο), αναζητήστε πληροφορίες για όλες σας τις εξορμήσεις και τα αξιοθέατα στα Τζουμέρκα.

Τα πρωινά μας

Γευσιγνωσία
Γευσιγνωσία

Ολα τα υλικά μας προσεγμένα

αλμυρες πίτες
αλμυρες πίτες

Τζουμερκιώτικη παράδοση

γλυκες και αλμυρες γεύσεις
γλυκες και αλμυρες γεύσεις

Γλυκές και αλμυρές επιλογές για κάθε γούστο

Ποιοτικό πρωινό
Ποιοτικό πρωινό

Πηγή ενέργειας

απολαυσεις
απολαυσεις

Διαφορες γεύσεις

ποικιλια
ποικιλια

Μικρές πολύχρωμες ποιοτικές επιλογές

Η μέρα ξεκινά με ένα καλό πρωινό, με υψηλή ευθύνη ποιότητας και γευσιγνωσίας.  Δίπλα από το τζάκι, με θέα τα έλατα,  μέσα ή στην βεράντα, συντροφιά με τον καφέ σας και επιλέγοντας αλμυρό ή γλυκό. Ποιοτικές συλλογές βιβλίων και σειρών από το Μουσείο Μπενάκη και όχι μόνο, είναι στην βιβλιοθήκη μας. Επιτραπέζια παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους είναι εδώ για  την δική σας ευχαρίστηση. Ζητήστε να δοκιμάσετε αυθεντικό Τζουμερκιώτικο τσίπουρο ή κόκκινο κρασί από ζαμπέλα. Είναι το νέκταρ τοπικής παραγωγής από αυθεντικούς ανθρώπους.

GALLERY